Skip to content

Kalorietabeller.dk

Hvad indeholder dine fødevarer?

  • Artikler

Kategori: Andet kød

Ernæringsdata for Kødekstrakt

Energiindholdet i 100 gram Kødekstrakt er 177 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 740 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 39,1 g protein, 0,7 g fedt og 2,9 g kulhydrat. Protein: 39,1 gram Fedt: 0,7 gram Kulhydrat: 2,9 gram

Read more
  • Andet kød
  • Kød og kødprodukter

Ernæringsdata for Bouillonterning

Energiindholdet i 100 gram Bouillonterning er 240 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1004 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 16 g protein, 8,9 g fedt og 23,7 g kulhydrat. Protein: 16 gram Fedt: 8,9 gram Kulhydrat: 23,7 gram

Read more
  • Andet kød
  • Kød og kødprodukter

Ernæringsdata for Hakket kalv og flæsk

Energiindholdet i 100 gram Hakket kalv og flæsk er 221 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 926 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 18,8 g protein, 16,4 g fedt og 0 g kulhydrat. Protein: 18,8 gram Fedt: 16,4 gram Kulhydrat: 0 gram

Read more
  • Andet kød
  • Kød og kødprodukter

Ernæringsdata for Frosne kødboller

Energiindholdet i 100 gram Frosne kødboller er 162 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 679 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 10,5 g protein, 9,4 g fedt og 9 g kulhydrat. Protein: 10,5 gram Fedt: 9,4 gram Kulhydrat: 9 gram

Read more
  • Andet kød
  • Kød og kødprodukter

Ernæringsdata for Kødboller på dåse

Energiindholdet i 100 gram Kødboller på dåse er 125 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 525 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 7,1 g protein, 9,6 g fedt og 2,9 g kulhydrat. Protein: 7,1 gram Fedt: 9,6 gram Kulhydrat: 2,9 gram

Read more
  • Andet kød
  • Kød og kødprodukter

Alle Fødevarer

  • Artikler
    • Aminosyrer
    • BMI (kropsmasseindeks)
    • Ensymer
    • Fedtforbrænding
    • Videnskab
  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Nyeste Artikler

  • Er havregryn godt når man vil tabe sig?
  • Kalorimetri – Hvad bruges det til?
  • Hvad er et Bombekalorimeter?
  • Sådan bestemmes hvor mange kalorier der er i en madvare
  • Enzymernes rolle i en effektiv slankekur
WordPress Theme: Dynamic News by ThemeZee.