Valleforce Berry ny drik til en god mavefornemmelse

Valleforce Berry er et nyt kosttilskud, en velgørende drik som giver en god mavefornemmelse. Det indeholder valle, aroniabær, granatæble juice, sødestof fra stevia samt calcium, der bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Nu giver drikken Valleforce Berry en helt ny smagsoplevelse med en kombination af granatæble og det her i landet forholdsvis ukendte bær, Aronia.

– Valleforce alpedrikken er et af Danmarks mest kendte naturprodukter. Et kosttilskud til alle, der ønsker en sund livsstil – og en god mavefornemmelse, fortæller Jakob Christensen fra Bioforce Danmark, der forhandler A.Vogel serien og netop har lanceret den nye smagsvariant af drikken.

Naturlige ingredienser

Som navnet siger, er den baseret på valle fra osteproduktion og stammer fra køer, der græsser i kvalitetsgræs- og urter i de schweiziske bjerge. Under tilblivelsen dannes naturligt L+ mælkesyre og der tilsættes granatæble juice og de Aroniabær, der har givet den nye variant navnet Valleforce Berry. Aroniabær er forholdsvis ukendte for os danskere, men har været brugt i århundreder over det meste af Europa, fordi mange oplever, at de meget mørke, næsten sorte bær og saften fra dem er et kraftigt tilskud til kosten.

Drikkens naturlige ingredienser kan være en daglig hjælp til at holde mave og fordøjelse i balance. Indholdet af calcium bidrager f.eks. til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Frisk og dejlig smag

Kombinationen af valle, Aroniabær og granatæble juice giver en frisk smagskombination, hvor de lidt sure Aronia matcher de søde granatæbler.

Smagen understøttes yderligere af det naturlige plante-sødestof, stevia.

Valleforce Berry er koncentreret, så der kun skal bruges 1 spiseskefuld i et glas vand, når man blander den færdige drik. Den kan købes hos Matas og i helsekostbutikker.

Du finder bl.a. Valleforce Berry hos Helsebixen