Ernæringsdata for St. Paulin, 50

Energiindholdet i 100 gram St. Paulin, 50 er 368 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1540 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 23,5 g protein, 30,4 g fedt og 0,9 g kulhydrat.

  • Protein: 23,5 gram
  • Fedt: 30,4 gram
  • Kulhydrat: 0,9 gram

Af de 0,9 g kulhydrat er 0,9 g tilgængeligt de resterende 0 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en grundliggende ingrediens i en sund kost. Ifølge aktuelle anbefalingerne bør maks. 50 procent af den daglige energi komme fra kulhydrat.

I 100 g St. Paulin, 50 er der 30,4 g fedt. Fedt kan basalt set opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen herunder ses fordelingen af fedt i St. Paulin, 50. Fedt kan også findes som kolesterol, en fedttype kroppen bl.a. bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har også en essentiel opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.

Proteinindholdet i St. Paulin, 50 er 23,5 g pr. 100 g. Protein er essentiel for en sund og velfungerende krop. For at kunne bruge proteinerne skal kroppen først omdanne dem til aminosyrer, de bruges dernæst til af skabe de proteinstoffer, som menneskekroppen er sammensat af.

Ernæringsindhold i 100 g St. Paulin, 50
TypeMængde
Energi i KJ (kilojoule)1540 KJ
Energi i kilokalorie368 kcal
Fedt i alt30,4 g
→ Mættede fedtsyrer19,7 g
→ Enkeltumættede fedtsyrer8,2 g
→ Flerumættede fedtsyrer0,9 g
Kolesterol100 mg
Kulhydrat i alt0,9 g
→ Kulhydrat tilgængeligt0,9 g
→ Kostfibre0 g
Tilsat sukker0 g
Alkohol0 g
Aske3 g
Vand42,1 g (ml)

Vitaminer i St. Paulin, 50

I tabellen nedenunder ses vitaminfordelingen i St. Paulin, 50+. Vitaminerne er inddelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et vigtigt bestanddel af en god diæt, at spise alsidigt, for at få dækket kroppens vitaminbehov.

Fedtopløselige vitaminer i 100 g St. Paulin, 50
Fedtopløseligt VitaminMængde
A-vitamin270 RE
D-vitamin0,295 µg
→ D3 cholecalciferol0,295 µg
→ D2 ergocalciferol µg
E-vitamin0,775 a-TE
→ Alfa-tokoferol0,775 mg
K-vitamin0 µg

Vandopløselige vitaminer i 100 g St. Paulin, 50
Vandopløseligt VitaminMængde
B1-vitamin, Thiamin0,05 mg
B2-vitamin, Riboflavin0,33 mg
B3-vitamin0,1 NE
→ Niacin5,43 mg
→ Tryptofans bidrag5,33 mg
B5-vitamin, Pantothensyre0,34 mg
B6-vitamin0,09 mg
B8-vitamin, Biotin1,5 µg
B9-vitamin, Folat60 µg
B12-vitamin1,38 µg
C-vitamin0,5 mg

Mineraler i St. Paulin, 50

I tabellen nedenunder ses mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, vigtige for at opretholde en velfungerende krop. Til forskel fra vitaminer består mineralerne blot af ét element.

Mineraleindhold i 100 g St. Paulin, 50
MineralMængde
Calcium (Ca), Kalk820 mg
Fosfor (P), Phosphor510 mg
Jern (Fe)0,17 mg
Jod (I)13,8 µg
Kalium (K)71,4 mg
Kobber (Cu)0,086 mg
Krom (Cr), Chrom0,25 µg
Magnesium (Mg)26,8 mg
Mangan (Mn)0,059 mg
Natrium (Na)648 mg
Nikkel (Ni)6,68 µg
Selen (Se)8 µg
Zink (Zn)4 mg

Sukkerarter i St. Paulin, 50

Det totale indhold af sukkerarter i St. Paulin, 50 er 0,05 g. I tabellen nedenunder ses fordelingen.

Sukkerarter i 100 g St. Paulin, 50
SukkerartMængde
Fructose g
Glucose g
Lactose 0,05 g
Maltose g
Saccharose g

Glykæmisk indeks for St. Paulin, 50

St. Paulin, 50 har et glykæmisk indeks (GI) på 0. Det vil sige, at en potion St. Paulin, 50 giver en blodsukkerrespons, som svarer til 0 % af den stigning, samme mængde glukose vil give.

Glykæmisk load (GL) for St. Paulin, 50 er 0. Glykæmisk load er et udtryk for mængden af kulhydrat i en råvare ganget med fødevarens glykæmisk indeks.

Ernæringsdata fra andre kilder

På engelsk hedder St. Paulin, 50 Cheese, semihard, St. Paulin, 50 % fidm.. Det kan være en nyttig viden hvis du for eksempel anvender en engelsksproget opskrift. Har du behov for at finde data om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge efter St. Paulin, 50+.