Ernæringsdata for Remoulade
Energiindholdet i 100 gram Remoulade er 393 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1643 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 1,1 g protein, 36,8 g fedt og 15,7 g kulhydrat.
- Protein: 1,1 gram
- Fedt: 36,8 gram
- Kulhydrat: 15,7 gram
Af de 15,7 g kulhydrat er 15,2 g tilgængeligt de resterende 0,5 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en essentiel bestanddel i en sund kost. Ifølge aktuelle anbefalingerne bør allerhøjst 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Remoulade er der 36,8 g fedt. Fedt kan basalt set opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen nedenfor ses fordelingen af fedt i Remoulade. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen fx bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har ligeledes en afgørende funktion i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Remoulade er 1,1 g pr. 100 g. Protein er essentiel for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal kroppen først nedbryde dem til aminosyrer, disse benyttes derpå til af skabe de proteinstoffer, som kroppen er sammensat af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 1643 KJ |
Energi i kilokalorie | 393 kcal |
Fedt i alt | 36,8 g |
→ Mættede fedtsyrer | 3,1 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 19,9 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 12,2 g |
Kolesterol | 100 mg |
Kulhydrat i alt | 15,7 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 15,2 g |
→ Kostfibre | 0,5 g |
Tilsat sukker | 12 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 2,1 g |
Vand | 44,3 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Remoulade
I tabellen nedenfor fremgår vitaminfordelingen i Remoulade. Vitaminerne er opdelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et afgørende bestanddel af en hensigtsmæssig kost, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 54 RE |
D-vitamin | 1,02 µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | 7,5 a-TE |
→ Alfa-tokoferol | mg |
K-vitamin | 0 µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,025 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,038 mg |
B3-vitamin | 0 NE |
→ Niacin | 0,4 mg |
→ Tryptofans bidrag | 0,4 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 0,4 mg |
B6-vitamin | 0,044 mg |
B8-vitamin, Biotin | 0,2 µg |
B9-vitamin, Folat | 7 µg |
B12-vitamin | 1,1 µg |
C-vitamin | 2 mg |
Mineraler i Remoulade
I tabellen nedenfor fremgår mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, ligesom vitaminer, afgørende for at opretholde en velfungerende krop. I modsætning til vitaminer består mineralerne kun af ét element.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 14 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 55 mg |
Jern (Fe) | 1,2 mg |
Jod (I) | 5 µg |
Kalium (K) | 49 mg |
Kobber (Cu) | 0,1 mg |
Krom (Cr), Chrom | 7 µg |
Magnesium (Mg) | 3 mg |
Mangan (Mn) | 0,1 mg |
Natrium (Na) | 265 mg |
Nikkel (Ni) | µg |
Selen (Se) | 1,6 µg |
Zink (Zn) | 0,6 mg |
Sukkerarter i Remoulade
Det samlede indhold af sukkerarter i Remoulade er 12 g. I tabellen nedenfor fremgår fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Remoulade
Remoulade har et glykæmisk indeks (GI) på 11. Det betyder, at en potion Remoulade giver en blodsukkerrespons, som svarer til 11 % af den stigning, samme mængde glukose vil give.
Glykæmisk load (GL) for Remoulade er 2. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en råvare ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
Remoulade hedder på engelsk Remoulade, average values. Det kan være en god viden hvis du f.eks. anvender en amerikansk opskrift. Har du behov for at søge data om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med ordene Remoulade.