Ernæringsdata for Remoulade

Energiindholdet i 100 gram Remoulade er 393 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1643 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 1,1 g protein, 36,8 g fedt og 15,7 g kulhydrat.

  • Protein: 1,1 gram
  • Fedt: 36,8 gram
  • Kulhydrat: 15,7 gram

Af de 15,7 g kulhydrat er 15,2 g tilgængeligt de resterende 0,5 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en essentiel bestanddel i en sund kost. Ifølge aktuelle anbefalingerne bør allerhøjst 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.

I 100 g Remoulade er der 36,8 g fedt. Fedt kan basalt set opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen nedenfor ses fordelingen af fedt i Remoulade. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen fx bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har ligeledes en afgørende funktion i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.

Proteinindholdet i Remoulade er 1,1 g pr. 100 g. Protein er essentiel for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal kroppen først nedbryde dem til aminosyrer, disse benyttes derpå til af skabe de proteinstoffer, som kroppen er sammensat af.

Ernæringsindhold i 100 g Remoulade
Type Mængde
Energi i KJ (kilojoule) 1643 KJ
Energi i kilokalorie 393 kcal
Fedt i alt 36,8 g
→ Mættede fedtsyrer 3,1 g
→ Enkeltumættede fedtsyrer 19,9 g
→ Flerumættede fedtsyrer 12,2 g
Kolesterol 100 mg
Kulhydrat i alt 15,7 g
→ Kulhydrat tilgængeligt 15,2 g
→ Kostfibre 0,5 g
Tilsat sukker 12 g
Alkohol 0 g
Aske 2,1 g
Vand 44,3 g (ml)

Vitaminer i Remoulade

I tabellen nedenfor fremgår vitaminfordelingen i Remoulade. Vitaminerne er opdelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et afgørende bestanddel af en hensigtsmæssig kost, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.

Fedtopløselige vitaminer i 100 g Remoulade
Fedtopløseligt Vitamin Mængde
A-vitamin 54 RE
D-vitamin 1,02 µg
→ D3 cholecalciferol µg
→ D2 ergocalciferol µg
E-vitamin 7,5 a-TE
→ Alfa-tokoferol mg
K-vitamin 0 µg

Vandopløselige vitaminer i 100 g Remoulade
Vandopløseligt Vitamin Mængde
B1-vitamin, Thiamin 0,025 mg
B2-vitamin, Riboflavin 0,038 mg
B3-vitamin 0 NE
→ Niacin 0,4 mg
→ Tryptofans bidrag 0,4 mg
B5-vitamin, Pantothensyre 0,4 mg
B6-vitamin 0,044 mg
B8-vitamin, Biotin 0,2 µg
B9-vitamin, Folat 7 µg
B12-vitamin 1,1 µg
C-vitamin 2 mg

Mineraler i Remoulade

I tabellen nedenfor fremgår mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, ligesom vitaminer, afgørende for at opretholde en velfungerende krop. I modsætning til vitaminer består mineralerne kun af ét element.

Mineraleindhold i 100 g Remoulade
Mineral Mængde
Calcium (Ca), Kalk 14 mg
Fosfor (P), Phosphor 55 mg
Jern (Fe) 1,2 mg
Jod (I) 5 µg
Kalium (K) 49 mg
Kobber (Cu) 0,1 mg
Krom (Cr), Chrom 7 µg
Magnesium (Mg) 3 mg
Mangan (Mn) 0,1 mg
Natrium (Na) 265 mg
Nikkel (Ni) µg
Selen (Se) 1,6 µg
Zink (Zn) 0,6 mg

Sukkerarter i Remoulade

Det samlede indhold af sukkerarter i Remoulade er 12 g. I tabellen nedenfor fremgår fordelingen.

Sukkerarter i 100 g Remoulade
Sukkerart Mængde
Fructose g
Glucose g
Lactose g
Maltose g
Saccharose g

Glykæmisk indeks for Remoulade

Remoulade har et glykæmisk indeks (GI) på 11. Det betyder, at en potion Remoulade giver en blodsukkerrespons, som svarer til 11 % af den stigning, samme mængde glukose vil give.

Glykæmisk load (GL) for Remoulade er 2. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en råvare ganget med fødevarens glykæmisk indeks.

Ernæringsdata fra andre kilder

Remoulade hedder på engelsk Remoulade, average values. Det kan være en god viden hvis du f.eks. anvender en amerikansk opskrift. Har du behov for at søge data om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med ordene Remoulade.