Ernæringsdata for Pizza romana fra frost
Energiindholdet i 100 gram Pizza romana fra frost er 175 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 734 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 7,2 g protein, 5,8 g fedt og 25 g kulhydrat.
- Protein: 7,2 gram
- Fedt: 5,8 gram
- Kulhydrat: 25 gram
Af de 25 g kulhydrat er 21,9 g tilgængeligt de overskydende 3,1 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en vigtig ingrediens i en sund diæt. Ifølge gældende anbefalingerne bør maks. 50 procent af den daglige energi komme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Pizza romana fra frost er der 5,8 g fedt. Fedt kan grundlæggende opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I listen nedenfor ses fordelingen af fedt i Pizza romana fra frost. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen for eksempel bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har ligeså en central opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Pizza romana fra frost er 7,2 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne anvende proteinerne skal organismen først nedbryde dem til aminosyrer, de bruges herefter til af skabe de proteinstoffer, som menneskekroppen er bygget af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 734 KJ |
Energi i kilokalorie | 175 kcal |
Fedt i alt | 5,8 g |
→ Mættede fedtsyrer | g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | g |
→ Flerumættede fedtsyrer | g |
Kolesterol | mg |
Kulhydrat i alt | 25 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 21,9 g |
→ Kostfibre | 3,1 g |
Tilsat sukker | g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 1,5 g |
Vand | 60,5 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Pizza romana fra frost
I listen nedenunder ses vitaminfordelingen i Pizza romana, dybfrost. Vitaminerne er opdelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et essentielt element af en god diæt, at spise varieret, for at få dækket kroppens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | RE |
D-vitamin | µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | a-TE |
→ Alfa-tokoferol | mg |
K-vitamin | µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,22 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,14 mg |
B3-vitamin | 0,57 NE |
→ Niacin | 1,2 mg |
→ Tryptofans bidrag | 0,633 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 0,12 mg |
B6-vitamin | 0,09 mg |
B8-vitamin, Biotin | µg |
B9-vitamin, Folat | µg |
B12-vitamin | 0,29 µg |
C-vitamin | mg |
Mineraler i Pizza romana fra frost
I listen nedenunder ses mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, essentielle for at opretholde en sund krop. Modsat vitaminer består mineralerne bare af ét stof.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 154 mg |
Fosfor (P), Phosphor | mg |
Jern (Fe) | 1,85 mg |
Jod (I) | µg |
Kalium (K) | 160 mg |
Kobber (Cu) | 0,077 mg |
Krom (Cr), Chrom | µg |
Magnesium (Mg) | 17,5 mg |
Mangan (Mn) | mg |
Natrium (Na) | 370 mg |
Nikkel (Ni) | 17,8 µg |
Selen (Se) | µg |
Zink (Zn) | 1,15 mg |
Sukkerarter i Pizza romana fra frost
Det samlede indhold af sukkerarter i Pizza romana fra frost er g. I listen nedenunder ses fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Pizza romana fra frost
Pizza romana fra frost har et glykæmisk indeks (GI) på 13. Som betyder, at en potion Pizza romana fra frost forårsager en blodsukkerrespons, som svarer til 13 % af den stigning, samme mængde glukose vil skabe.
Glykæmisk load (GL) for Pizza romana fra frost er 3. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
På engelsk hedder Pizza romana fra frost Pizza Romana, frozen. Det kan være en nyttig viden hvis du for eksempel anvender en engelsksproget hjemmeside. Har du lyst til at søge data om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med sætningen Pizza romana, dybfrost.