Ernæringsdata for Peberfrugt på glas
Energiindholdet i 100 gram Peberfrugt på glas er 19 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 80 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 0,8 g protein, 0,3 g fedt og 3,9 g kulhydrat.
- Protein: 0,8 gram
- Fedt: 0,3 gram
- Kulhydrat: 3,9 gram
Af de 3,9 g kulhydrat er 2,7 g tilgængeligt de tilbageværende 1,2 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en væsentlig bestanddel i en sund diæt. Ifølge aktuelle anbefalingerne bør højest 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Peberfrugt på glas er der 0,3 g fedt. Fedt kan grundlæggende opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I listen herunder ses fordelingen af fedt i Peberfrugt på glas. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen f.eks. bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har også en essentiel funktion i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Peberfrugt på glas er 0,8 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne anvende proteinerne skal kroppen først omdanne dem til aminosyrer, de bruges derpå til af opbygge de proteinstoffer, som menneskekroppen er bygget af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 80 KJ |
Energi i kilokalorie | 19 kcal |
Fedt i alt | 0,3 g |
→ Mættede fedtsyrer | 0,1 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 0 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kolesterol | 0 mg |
Kulhydrat i alt | 3,9 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 2,7 g |
→ Kostfibre | 1,2 g |
Tilsat sukker | 0 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 3,8 g |
Vand | 91,3 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Peberfrugt på glas
I listen nedenunder fremgår vitaminfordelingen i Peberfrugt, konserves. Vitaminerne er sorteret i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et vigtigt delelement af en hensigtsmæssig diæt, at spise alsidigt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 8 RE |
D-vitamin | 0 µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | a-TE |
→ Alfa-tokoferol | mg |
K-vitamin | µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,025 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,03 mg |
B3-vitamin | 0,55 NE |
→ Niacin | 0,633 mg |
→ Tryptofans bidrag | 0,083 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | mg |
B6-vitamin | mg |
B8-vitamin, Biotin | µg |
B9-vitamin, Folat | 52 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 46,5 mg |
Mineraler i Peberfrugt på glas
I listen nedenunder fremgår mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, fundamentale for at fastholde en velfungerende livsstil. Modsat vitaminer består mineralerne bare af ét element.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 41 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 20 mg |
Jern (Fe) | 0,8 mg |
Jod (I) | µg |
Kalium (K) | 146 mg |
Kobber (Cu) | 0,13 mg |
Krom (Cr), Chrom | µg |
Magnesium (Mg) | 15 mg |
Mangan (Mn) | mg |
Natrium (Na) | 1369 mg |
Nikkel (Ni) | µg |
Selen (Se) | µg |
Zink (Zn) | 0,18 mg |
Sukkerarter i Peberfrugt på glas
Det samlede indhold af sukkerarter i Peberfrugt på glas er g. I listen nedenunder fremgår fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Peberfrugt på glas
Peberfrugt på glas har et glykæmisk indeks (GI) på 2. Det vil sige, at en potion Peberfrugt på glas skaber en blodsukkerrespons, som svarer til 2 % af den stigning, samme mængde glukose vil forårsage.
Glykæmisk load (GL) for Peberfrugt på glas er 0. Glykæmisk load er et udtryk for mængden af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
Det engelske navn for Peberfrugt på glas er Pepper, sweet, canned. Det kan være en vigtig information hvis du for eksempel anvender en amerikansk opskrift. Har du behov for at søge information om kost- og ernæring på denne fødevarer i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med sætningen Peberfrugt, konserves.