Ernæringsdata for Mycella
Energiindholdet i 100 gram Mycella er 354 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1482 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 21,6 g protein, 29,8 g fedt og 0,7 g kulhydrat.
- Protein: 21,6 gram
- Fedt: 29,8 gram
- Kulhydrat: 0,7 gram
Af de 0,7 g kulhydrat er 0,7 g tilgængeligt de overskydende 0 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en primær bestanddel i en sund diæt. Ifølge gældende anbefalingerne bør allerhøjst 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Mycella er der 29,8 g fedt. Fedt kan basalt set opdeles i tre fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen herunder ses fordelingen af fedt i Mycella. Fedt kan også findes som kolesterol, en fedttype kroppen bl.a. bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har ligeså en afgørende opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Mycella er 21,6 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal organismen først nedbryde dem til aminosyrer, disse benyttes derpå til af opbygge de proteinstoffer, som menneskekroppen består af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 1482 KJ |
Energi i kilokalorie | 354 kcal |
Fedt i alt | 29,8 g |
→ Mættede fedtsyrer | 19,3 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 8 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 0,8 g |
Kolesterol | 98 mg |
Kulhydrat i alt | 0,7 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 0,7 g |
→ Kostfibre | 0 g |
Tilsat sukker | 0 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 4 g |
Vand | 43,6 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Mycella
I tabellen nedenfor fremgår vitaminfordelingen i Mycella, 50+. Vitaminerne er inddelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et vigtigt delelement af en hensigtsmæssig kost, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 264 RE |
D-vitamin | 0,291 µg |
→ D3 cholecalciferol | 0,291 µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | 0,76 a-TE |
→ Alfa-tokoferol | 0,76 mg |
K-vitamin | 0 µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,04 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,5 mg |
B3-vitamin | 1 NE |
→ Niacin | 6 mg |
→ Tryptofans bidrag | 5 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 1,73 mg |
B6-vitamin | 0,23 mg |
B8-vitamin, Biotin | 1,5 µg |
B9-vitamin, Folat | 36 µg |
B12-vitamin | 1,23 µg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler i Mycella
I tabellen nedenfor fremgår mineralfordelingen i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, fundamentale for at vedligeholde en sund livsstil. Modsat vitaminer består mineralerne kun af ét element.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 540 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 360 mg |
Jern (Fe) | 0,14 mg |
Jod (I) | 13,8 µg |
Kalium (K) | 96,7 mg |
Kobber (Cu) | 0,07 mg |
Krom (Cr), Chrom | 0,25 µg |
Magnesium (Mg) | 23 mg |
Mangan (Mn) | 0,035 mg |
Natrium (Na) | 1234 mg |
Nikkel (Ni) | 1 µg |
Selen (Se) | 7,5 µg |
Zink (Zn) | 5,1 mg |
Sukkerarter i Mycella
Det totale indhold af sukkerarter i Mycella er 0,12 g. I tabellen nedenfor fremgår fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | 0,12 g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Mycella
Mycella har et glykæmisk indeks (GI) på 0. Det betyder, at en potion Mycella skaber en blodsukkerrespons, som svarer til 0 % af den stigning, samme mængde glukose vil give.
Glykæmisk load (GL) for Mycella er 0. Glykæmisk load er et udtryk for mængden af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
Det engelske navn for Mycella er Cheese, Mycella Blue, 50 % fidm.. Det kan være en vigtig information hvis du for eksempel benytter en engelsksproget kogebog. Har du brug for at søge efter information om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med ordene Mycella, 50+.