Ernæringsdata for Killingevinge med skind

Energiindholdet i 100 gram Killingevinge med skind er 186 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 778 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 19,2 g protein, 12,2 g fedt og 0 g kulhydrat.

  • Protein: 19,2 gram
  • Fedt: 12,2 gram
  • Kulhydrat: 0 gram

Af de 0 g kulhydrat er 0 g tilgængeligt de overskydende 0 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en væsentlig bestanddel i en sund kost. Ifølge gældende anbefalingerne bør allerhøjst 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.

I 100 g Killingevinge med skind er der 12,2 g fedt. Fedt kan grundlæggende opdeles i 3 fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I listen nedenfor ses fordelingen af fedt i Killingevinge med skind. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen f.eks. bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har også en afgørende funktion i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.

Proteinindholdet i Killingevinge med skind er 19,2 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal kroppen først omdanne dem til aminosyrer, disse benyttes herefter til af skabe de proteinstoffer, som kroppen er bygget af.

Ernæringsindhold i 100 g Killingevinge med skind
TypeMængde
Energi i KJ (kilojoule)778 KJ
Energi i kilokalorie186 kcal
Fedt i alt12,2 g
→ Mættede fedtsyrer3,5 g
→ Enkeltumættede fedtsyrer5 g
→ Flerumættede fedtsyrer2,6 g
Kolesterol77 mg
Kulhydrat i alt0 g
→ Kulhydrat tilgængeligt0 g
→ Kostfibre0 g
Tilsat sukker0 g
Alkohol0 g
Aske1,5 g
Vand67 g (ml)

Vitaminer i Killingevinge med skind

I listen nedenfor fremgår vitaminindholdet i Kylling, vinge, kød og skind, rå. Vitaminerne er opdelt i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et essentielt delelement af en sund kost, at spise forskelligt, for at få dækket kroppens vitaminbehov.

Fedtopløselige vitaminer i 100 g Killingevinge med skind
Fedtopløseligt VitaminMængde
A-vitamin44 RE
D-vitamin1,5 µg
→ D3 cholecalciferol µg
→ D2 ergocalciferol µg
E-vitamin0,5 a-TE
→ Alfa-tokoferol0,5 mg
K-vitamin0 µg

Vandopløselige vitaminer i 100 g Killingevinge med skind
Vandopløseligt VitaminMængde
B1-vitamin, Thiamin0,05 mg
B2-vitamin, Riboflavin0,09 mg
B3-vitamin5,9 NE
→ Niacin9,23 mg
→ Tryptofans bidrag3,33 mg
B5-vitamin, Pantothensyre mg
B6-vitamin0,35 mg
B8-vitamin, Biotin µg
B9-vitamin, Folat4 µg
B12-vitamin0,32 µg
C-vitamin0,7 mg

Mineraler i Killingevinge med skind

I listen nedenfor fremgår mineralfordelingen i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, fundamentale for at fastholde en sund livsstil. Modsat vitaminer består mineralerne kun af ét element.

Mineraleindhold i 100 g Killingevinge med skind
MineralMængde
Calcium (Ca), Kalk14 mg
Fosfor (P), Phosphor139 mg
Jern (Fe)1,4 mg
Jod (I) µg
Kalium (K)156 mg
Kobber (Cu) mg
Krom (Cr), Chrom µg
Magnesium (Mg)18 mg
Mangan (Mn) mg
Natrium (Na)73 mg
Nikkel (Ni)0,3 µg
Selen (Se) µg
Zink (Zn)1,33 mg

Sukkerarter i Killingevinge med skind

Det samlede indhold af sukkerarter i Killingevinge med skind er 0 g. I listen nedenfor fremgår fordelingen.

Sukkerarter i 100 g Killingevinge med skind
SukkerartMængde
Fructose g
Glucose g
Lactose g
Maltose g
Saccharose g

Glykæmisk indeks for Killingevinge med skind

Killingevinge med skind har et glykæmisk indeks (GI) på 0. Hvilket medfører, at en potion Killingevinge med skind giver en blodsukkerrespons, som svarer til 0 % af den stigning, samme mængde glukose vil forårsage.

Glykæmisk load (GL) for Killingevinge med skind er 0. Glykæmisk load er et udtryk for mængden af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.

Ernæringsdata fra andre kilder

Killingevinge med skind hedder på engelsk Chicken, wing, flesh and skin, raw. Det kan være en nyttig information hvis du for eksempel anvender en amerikansk kogebog. Har du brug for at søge data om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med sætningen Kylling, vinge, kød og skind, rå.