Ernæringsdata for Frossen pasteuriseret æggehvide
Energiindholdet i 100 gram Frossen pasteuriseret æggehvide er 47 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 196 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 10,5 g protein, 0 g fedt og 1 g kulhydrat.
- Protein: 10,5 gram
- Fedt: 0 gram
- Kulhydrat: 1 gram
Af de 1 g kulhydrat er 1 g tilgængeligt de resterende 0 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en fundamental bestanddel i en sund kost. Ifølge gældende anbefalingerne bør allerhøjst 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Frossen pasteuriseret æggehvide er der 0 g fedt. Fedt kan fundamental opdeles i tre fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen herunder ses fordelingen af fedt i Frossen pasteuriseret æggehvide. Fedt findes også som kolesterol, en fedttype kroppen eksempelvis bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har også en essentiel opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Frossen pasteuriseret æggehvide er 10,5 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal organismen først nedbryde dem til aminosyrer, disse bruges efterfølgende til af opbygge de proteinstoffer, som menneskekroppen er sammensat af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 196 KJ |
Energi i kilokalorie | 47 kcal |
Fedt i alt | 0 g |
→ Mættede fedtsyrer | 0 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 0 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 0 g |
Kolesterol | 0 mg |
Kulhydrat i alt | 1 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 1 g |
→ Kostfibre | 0 g |
Tilsat sukker | 0 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 0,6 g |
Vand | 87,8 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Frossen pasteuriseret æggehvide
I tabellen nedenfor ses vitaminindholdet i Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost. Vitaminerne er sorteret i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et essentielt delelement af en hensigtsmæssig diæt, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 0 RE |
D-vitamin | µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | a-TE |
→ Alfa-tokoferol | mg |
K-vitamin | µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,005 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,285 mg |
B3-vitamin | 0,1 NE |
→ Niacin | 2,77 mg |
→ Tryptofans bidrag | 2,67 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 0,241 mg |
B6-vitamin | 0,003 mg |
B8-vitamin, Biotin | µg |
B9-vitamin, Folat | 16 µg |
B12-vitamin | 0,1 µg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler i Frossen pasteuriseret æggehvide
I tabellen nedenfor ses mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, ligesom vitaminer, afgørende for at vedligeholde en velfungerende krop. I modsætning til vitaminer består mineralerne blot af ét stof.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 11 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 11 mg |
Jern (Fe) | 0 mg |
Jod (I) | µg |
Kalium (K) | 137 mg |
Kobber (Cu) | mg |
Krom (Cr), Chrom | µg |
Magnesium (Mg) | 9 mg |
Mangan (Mn) | mg |
Natrium (Na) | 152 mg |
Nikkel (Ni) | µg |
Selen (Se) | µg |
Zink (Zn) | 0,02 mg |
Sukkerarter i Frossen pasteuriseret æggehvide
Det samlede indhold af sukkerarter i Frossen pasteuriseret æggehvide er g. I tabellen nedenfor ses fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Frossen pasteuriseret æggehvide
Frossen pasteuriseret æggehvide har et glykæmisk indeks (GI) på 1. Det vil sige, at en potion Frossen pasteuriseret æggehvide forårsager en blodsukkerrespons, som svarer til 1 % af den stigning, samme mængde glukose vil forårsage.
Glykæmisk load (GL) for Frossen pasteuriseret æggehvide er 0. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
På engelsk hedder Frossen pasteuriseret æggehvide Egg, hen, white, pasteurized, frozen. Det kan være en vigtig viden hvis du f.eks. benytter en amerikansk opskrift. Har du behov for at søge efter information om kost- og ernæring på dette produkt i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge med ordene Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost.