Ernæringsdata for Chili på glas
Energiindholdet i 100 gram Chili på glas er 27 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 112 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 0,9 g protein, 0,1 g fedt og 6,1 g kulhydrat.
- Protein: 0,9 gram
- Fedt: 0,1 gram
- Kulhydrat: 6,1 gram
Af de 6,1 g kulhydrat er 4,9 g tilgængeligt de resterende 1,2 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en grundliggende bestanddel i en sund kost. Ifølge aktuelle anbefalingerne bør højest 50 procent af den daglige energi stamme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Chili på glas er der 0,1 g fedt. Fedt kan basalt set opdeles i tre fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I listen nedenunder ses fordelingen af fedt i Chili på glas. Fedt kan også findes som kolesterol, en fedttype kroppen bl.a. bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har ligeså en afgørende opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Chili på glas er 0,9 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne gøre brug af proteinerne skal kroppen først omdanne dem til aminosyrer, de benyttes dernæst til af opbygge de proteinstoffer, som kroppen er sammensat af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 112 KJ |
Energi i kilokalorie | 27 kcal |
Fedt i alt | 0,1 g |
→ Mættede fedtsyrer | 0 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 0 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kolesterol | 0 mg |
Kulhydrat i alt | 6,1 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 4,9 g |
→ Kostfibre | 1,2 g |
Tilsat sukker | 0 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 0,4 g |
Vand | 92,5 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Chili på glas
I listen nedenunder ses vitaminindholdet i Peber, chili, konserves. Vitaminerne er sorteret i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et essentielt bestanddel af en hensigtsmæssig diæt, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 595 RE |
D-vitamin | 0 µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | a-TE |
→ Alfa-tokoferol | mg |
K-vitamin | µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0,02 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0,05 mg |
B3-vitamin | 0,8 NE |
→ Niacin | 1 mg |
→ Tryptofans bidrag | 0,2 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 0,034 mg |
B6-vitamin | 0,153 mg |
B8-vitamin, Biotin | µg |
B9-vitamin, Folat | 10 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 68 mg |
Mineraler i Chili på glas
I listen nedenunder ses mineralindholdet i Tørret abrikos. Mineraler er, ligesom vitaminer, vigtige for at fastholde en sund krop. Modsat vitaminer består mineralerne kun af ét element.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 7 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 17 mg |
Jern (Fe) | 0,5 mg |
Jod (I) | µg |
Kalium (K) | 187 mg |
Kobber (Cu) | 0,101 mg |
Krom (Cr), Chrom | µg |
Magnesium (Mg) | 14 mg |
Mangan (Mn) | 0,138 mg |
Natrium (Na) | 1173 mg |
Nikkel (Ni) | µg |
Selen (Se) | µg |
Zink (Zn) | 0,17 mg |
Sukkerarter i Chili på glas
Det totale indhold af sukkerarter i Chili på glas er g. I listen nedenunder ses fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | g |
Glucose | g |
Lactose | g |
Maltose | g |
Saccharose | g |
Glykæmisk indeks for Chili på glas
Chili på glas har et glykæmisk indeks (GI) på 3. Hvilket medfører, at en potion Chili på glas skaber en blodsukkerrespons, som svarer til 3 % af den stigning, samme mængde glukose vil forårsage.
Glykæmisk load (GL) for Chili på glas er 0. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en potion ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
Chili på glas hedder på engelsk Pepper, hot chili, canned. Det kan være en nyttig information hvis du fx anvender en amerikansk kogebog. Har du brug for at søge information om kost- og ernæring på denne råvare i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge efter Peber, chili, konserves.