Ernæringsdata for Brun farin
Energiindholdet i 100 gram Brun farin er 388 kcal (kilokalorier), hvilket svarer til 1624 KJ (kilojoule). Energier er fordelt på 0 g protein, 0 g fedt og 95,5 g kulhydrat.
- Protein: 0 gram
- Fedt: 0 gram
- Kulhydrat: 95,5 gram
Af de 95,5 g kulhydrat er 95,5 g tilgængeligt de tilbageværende 0 g er kostfibre. Kulhydrat eller sakkarider er en fundamental ingrediens i en sund diæt. Ifølge gældende anbefalingerne bør maks. 50 procent af den daglige energi komme fra kulhydrat.
Hvordan vil du tabe dig?
+Slankeplastre
+Appetitnedsættelse
+Fedtforbrændere
+Stofskifte Boostere
+Fedtforbrændere
I 100 g Brun farin er der 0 g fedt. Fedt kan fundamental opdeles i tre fedtsyrer: Mættede, Enkeltumættede (monoumættede) og Flerumættede (polyumættede). I tabellen herunder ses fordelingen af fedt i Brun farin. Fedt kan også findes som kolesterol, en fedttype kroppen eksempelvis bruger til at danne galdesyrer og D-vitamin. Fedt har også en afgørende opgave i optagelsen af fedtopløselige vitaminer.
Proteinindholdet i Brun farin er 0 g pr. 100 g. Protein er afgørende for en sund og velfungerende krop. For at kunne bruge proteinerne skal organismen først omdanne dem til aminosyrer, de benyttes herefter til af bygge de proteinstoffer, som menneskekroppen er bygget af.
Type | Mængde |
---|---|
Energi i KJ (kilojoule) | 1624 KJ |
Energi i kilokalorie | 388 kcal |
Fedt i alt | 0 g |
→ Mættede fedtsyrer | 0 g |
→ Enkeltumættede fedtsyrer | 0 g |
→ Flerumættede fedtsyrer | 0 g |
Kolesterol | 0 mg |
Kulhydrat i alt | 95,5 g |
→ Kulhydrat tilgængeligt | 95,5 g |
→ Kostfibre | 0 g |
Tilsat sukker | 94 g |
Alkohol | 0 g |
Aske | 2 g |
Vand | 2,5 g (ml) |
Afsnit i denne artikel:
Vitaminer i Brun farin
I tabellen nedenfor fremgår vitaminfordelingen i Sukker, brun farin. Vitaminerne er sorteret i en fedtopløselig og en vandopløselig gruppe. Der er et afgørende element af en sund diæt, at spise forskelligt, for at få dækket organismens vitaminbehov.
Fedtopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
A-vitamin | 0 RE |
D-vitamin | 0 µg |
→ D3 cholecalciferol | µg |
→ D2 ergocalciferol | µg |
E-vitamin | 0 a-TE |
→ Alfa-tokoferol | 0 mg |
K-vitamin | 0 µg |
Vandopløseligt Vitamin | Mængde |
---|---|
B1-vitamin, Thiamin | 0 mg |
B2-vitamin, Riboflavin | 0 mg |
B3-vitamin | 0 NE |
→ Niacin | 0 mg |
→ Tryptofans bidrag | 0 mg |
B5-vitamin, Pantothensyre | 0 mg |
B6-vitamin | 0 mg |
B8-vitamin, Biotin | 0 µg |
B9-vitamin, Folat | 0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler i Brun farin
I tabellen nedenfor fremgår mineralfordelingen i Tørret abrikos. Mineraler er, som vitaminer, afgørende for at opretholde en velfungerende livsstil. Til forskel fra vitaminer består mineralerne bare af ét element.
Mineral | Mængde |
---|---|
Calcium (Ca), Kalk | 185 mg |
Fosfor (P), Phosphor | 2 mg |
Jern (Fe) | 3,1 mg |
Jod (I) | 0 µg |
Kalium (K) | 320 mg |
Kobber (Cu) | 0,054 mg |
Krom (Cr), Chrom | 0 µg |
Magnesium (Mg) | 28 mg |
Mangan (Mn) | mg |
Natrium (Na) | 55 mg |
Nikkel (Ni) | 7,4 µg |
Selen (Se) | 1 µg |
Zink (Zn) | 0,06 mg |
Sukkerarter i Brun farin
Det samlede indhold af sukkerarter i Brun farin er 94 g. I tabellen nedenfor fremgår fordelingen.
Sukkerart | Mængde |
---|---|
Fructose | 0,5 g |
Glucose | 0,5 g |
Lactose | 0 g |
Maltose | 0 g |
Saccharose | 93 g |
Glykæmisk indeks for Brun farin
Brun farin har et glykæmisk indeks (GI) på 65. Som betyder, at en potion Brun farin giver en blodsukkerrespons, som svarer til 65 % af den stigning, samme mængde glukose vil give.
Glykæmisk load (GL) for Brun farin er 62. Glykæmisk load er et udtryk for indholdet af kulhydrat i en råvare ganget med fødevarens glykæmisk indeks.
Ernæringsdata fra andre kilder
På engelsk hedder Brun farin Sugar, brown. Det kan være en vigtig information hvis du eksempelvis benytter en engelsksproget opskrift. Har du brug for at finde data om kost- og ernæring på denne fødevarer i en anden kalorietabel, kan du med fordel søge efter Sukker, brun farin.